Трамп: Луѓе кои ја напуштиле или биле избркани од ФБИ отвориле истрага за мене дека го отпуштив лажгото Коми - А1он
Почетна Свет Трамп: Луѓе кои ја напуштиле или биле избркани од ФБИ отвориле истрага за мене дека го отпуштив лажгото Коми
Свет

Трамп: Луѓе кои ја напуштиле или биле избркани од ФБИ отвориле истрага за мене дека го отпуштив лажгото Коми

12/01/2019 - 18:03 583 прегледи
Трамп: Луѓе кои ја напуштиле или биле избркани од ФБИ  отвориле истрага за мене дека го отпуштив лажгото Коми