Воведена забрана за камиони на патниот правец Дебар-Струга - А1он
Почетна Македонија Воведена забрана за камиони на патниот правец Дебар-Струга
Македонија

Воведена забрана за камиони на патниот правец Дебар-Струга

12/01/2019 - 17:47 84 прегледи
Воведена забрана за камиони на патниот правец Дебар-Струга