Кастанер: Билансот од експлозијата во Париз е тежок, станува збор за несреќен случај - А1он
Почетна Актуелно Кастанер: Билансот од експлозијата во Париз е тежок, станува збор за несреќен случај
Актуелно

Кастанер: Билансот од експлозијата во Париз е тежок, станува збор за несреќен случај

12/01/2019 - 12:12 984 прегледи
Кастанер: Билансот од експлозијата во Париз е тежок, станува збор за несреќен случај