Нацрт-национална стратегија за децата во Бугарија – речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија - А1он
Почетна Регион Нацрт-национална стратегија за децата во Бугарија – речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија
Регион

Нацрт-национална стратегија за децата во Бугарија – речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија

12/01/2019 - 11:45 139 прегледи
Нацрт-национална стратегија за децата во Бугарија – речиси 500.000 деца живеат соочени со сиромаштија