Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија - А1он
Почетна Економија Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија
Економија

Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија

12/01/2019 - 11:04 2,223 прегледи
Етихад откажа купување 10 авиони Ербас, депозитот вратен на Ер Србија