Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки - А1он
Почетна Економија Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки
Економија

Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки

12/01/2019 - 10:46 74 прегледи
Се воведуваат е-планови и е-жалби за потранспарентни јавни набавки