„И сеа шо, Џон Сноу ли ни е претседател?“ - реакции на Твитер по изгласувањето на уставните измени - А1он
Почетна Актуелно „И сеа шо, Џон Сноу ли ни е претседател?“ – реакции на Твитер по изгласувањето на уставните измени
Актуелно

„И сеа шо, Џон Сноу ли ни е претседател?“ – реакции на Твитер по изгласувањето на уставните измени

11/01/2019 - 21:32 2,844 прегледи
„И сеа шо, Џон Сноу ли ни е претседател?“ – реакции на Твитер по изгласувањето на уставните измени