СДСМ: Кога ќе има избори не зависи од Мицкоски, туку од приоритетите на граѓаните и државата - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Кога ќе има избори не зависи од Мицкоски, туку од приоритетите на граѓаните и државата
Македонија

СДСМ: Кога ќе има избори не зависи од Мицкоски, туку од приоритетите на граѓаните и државата

11/01/2019 - 20:49 164 прегледи
СДСМ: Кога ќе има избори не зависи од Мицкоски, туку од приоритетите на граѓаните и државата