Со 81 глас пратениците го изгласаа името Северна Македонија - А1он
Почетна Македонија Со 81 глас пратениците го изгласаа името Северна Македонија
Македонија

Со 81 глас пратениците го изгласаа името Северна Македонија

11/01/2019 - 18:51 8,963 прегледи
Со 81 глас пратениците го изгласаа името Северна Македонија