Додека се гласаат уставните промени, пред Собранието едвај стотина граѓани - А1он
Почетна Актуелно Додека се гласаат уставните промени, пред Собранието едвај стотина граѓани
Актуелно

Додека се гласаат уставните промени, пред Собранието едвај стотина граѓани

11/01/2019 - 18:34 2,802 прегледи
Додека се гласаат уставните промени, пред Собранието едвај стотина граѓани