Канческа-Милевска наместо да зборува за амандманот, се правдаше зошто гласала - А1он
Почетна Актуелно Канческа-Милевска наместо да зборува за амандманот, се правдаше зошто гласала
Актуелно

Канческа-Милевска наместо да зборува за амандманот, се правдаше зошто гласала

11/01/2019 - 18:13 2,335 прегледи
Канческа-Милевска наместо да зборува за амандманот, се правдаше зошто гласала