Трамп: Полесно до државјанство за талентирани и висококвалификувани странци - А1он
Почетна Свет Трамп: Полесно до државјанство за талентирани и висококвалификувани странци
Свет

Трамп: Полесно до државјанство за талентирани и висококвалификувани странци

11/01/2019 - 17:49 211 прегледи
Трамп: Полесно до државјанство за талентирани и висококвалификувани странци