Бачев: И да ги изгласаат уставните измени, ништо не е готово, ќе го притиснеме Иванов - А1он
Почетна Актуелно Бачев: И да ги изгласаат уставните измени, ништо не е готово, ќе го притиснеме Иванов
Актуелно

Бачев: И да ги изгласаат уставните измени, ништо не е готово, ќе го притиснеме Иванов

11/01/2019 - 17:33 3,377 прегледи
Бачев: И да ги изгласаат уставните измени, ништо не е готово, ќе го притиснеме Иванов