(ВИДЕО) Александрова: Ќе гласаме за уставните промени, договорот со Касами е прифатлив за нас - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Александрова: Ќе гласаме за уставните промени, договорот со Касами е прифатлив за нас
Актуелно

(ВИДЕО) Александрова: Ќе гласаме за уставните промени, договорот со Касами е прифатлив за нас

11/01/2019 - 17:16 4,205 прегледи
(ВИДЕО) Александрова: Ќе гласаме за уставните промени, договорот со Касами е прифатлив за нас