Одбележани 11 години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце - А1он
Почетна Македонија Одбележани 11 години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце
Македонија

Одбележани 11 години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце

11/01/2019 - 15:26 59 прегледи
Одбележани 11 години од хеликоптерската несреќа кај катлановско Блаце