Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ - А1он
Почетна Македонија Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ
Македонија

Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ

11/01/2019 - 14:35 99 прегледи
Влада на РМ: Санирана состојбата со поплавените простории на МВР во зградата на МРТ