(ВИДЕО) Локвенец: Јас можам да бидам само со отпорот и кандидат на „Сојузот за иднината“

(ВИДЕО) Локвенец: Јас можам да бидам само со отпорот и кандидат на „Сојузот за иднината“

„Народот е дефинитивно охрабрен, ова е доказ за да се оди до крај, а тоа се предвремени парламентарни со локалните избори“, рече кандидатот за градоначаник на Прилеп Хари Локвенец.
Јас можам да бидам само кандидат на СДСМ и на „Сојузот за иднината“, Прилеп е лидер на отпорот“, вака Локвенец одговара на шпекулациите дека ќе се кандидира самостојно на локалните избори.

Вести од истата категорија