(ВИДЕО) Жугиќ: И во Франција се граделе замоци кога не течеле мед и млеко по улици

(ВИДЕО) Жугиќ: И во Франција се граделе замоци кога не течеле мед и млеко по улици

Откако директорот на театрите ги прочитаа говорите, директоркот на Театар Комедија, Јелена Жугиќ на прашањето дали е нормално театарот од 4, 5 милиони евра, да стигне до потрошени 27 милиони евра, а сега да се планираат од буџетот уште 10 милиони евра, рече дека и во Франција кога се граделе замоци не течеле мед и млеко по улиците.

Повеќе од видеото

Вести од истата категорија