Услови за користење |    Добредојдовте на страната на А1ON.|Вторник, Мај 3, 2016
Навигација: Почетна » Македонија » (ВИДЕО) Лазаревски: Ќе победиме

(ВИДЕО) Лазаревски: Ќе победиме 

vasko-lazarevski
Катерина Цаневска Арсовска
Автор

Васко Лазаревски од коалицијата „70 години антифашизам“ пред борците, пред продолжувачите на нивните идеали и пред граѓаните револтирано кажа дека е срамота начинот на кој се третираат борците.

Тој рече: Македонија е антифашистичка држава. Се додека државата гние под фашистите, ќе има млади антифашисти, кои ќе се борат против нив. Делото на борците ќе биде запаметено. Ќе ве поздравам со поздравот на Рацин-„Ќе победиме“.

Вести од истата категорија


  1. Pingback: Macedonian Anti-Fascists Protest Against Harassment · Global Voices

  2. Pingback: Macedonian Anti-Fascists Protest Against Harassment | OccuWorld

  3. Pingback: Macedonian Anti-Fascists Protest Against Harassment :: Elites TV

Оставете коментар

 

А1 он нема да објавува содржини кои што содржат повикување на верска, расна, национална омраза, содржат директни повици на насилство или пак дискриминираат по основ на родова, социјална, етничка припадност или сексуална определба. А1 он нема да дозволи коментари на корисници кои што содржат говор на омраза. Оваа обврска не се однесува на објавување на документи, изјави или друг новинарски материјал во пренесен или на друг начин достапен во изворна форма за пошироката публика.