Февруарскиот Марш на борците низ фотографии

Февруарскиот Марш на борците низ фотографии

„Борци 1941-1945 во планините, Борците 2013 на улица“,  „Борците избркани на улица“, „Почит кон НОБ и борците“, „Слобода и еднаквост“, се дел од паролите кои што луѓе на 80-тина година ги носат в раце и извивукваат „Смрт на фашизмот, слобода на народот“.

[nggallery id=149]

 

Вести од истата категорија