Услови за користење |    Добредојдовте на страната на А1ON.|Недела, Мај 1, 2016
Навигација: Почетна » Македонија » (ВИДЕО) Слободна Македонија: Критичките медиуми притиснати и од власта и од колегите

(ВИДЕО) Слободна Македонија: Критичките медиуми притиснати и од власта и од колегите 

kostova
  • Отпорот денеска пред Регулаторната Комисија за Енергетика
  • Борците и Достоинство на заеднички февруарски поход
  • Критичките медиуми притиснати и од власта и од колегите
  • Една третина од сметките на компаниите и граѓаните се блокирани

Вести од истата категоријаОставете коментар

 

А1 он нема да објавува содржини кои што содржат повикување на верска, расна, национална омраза, содржат директни повици на насилство или пак дискриминираат по основ на родова, социјална, етничка припадност или сексуална определба. А1 он нема да дозволи коментари на корисници кои што содржат говор на омраза. Оваа обврска не се однесува на објавување на документи, изјави или друг новинарски материјал во пренесен или на друг начин достапен во изворна форма за пошироката публика.