mladinski rabotnici

Промовирана публикацијата „Патеки во младинската работа“

Промовирана публикацијата „Патеки во младинската работа“

Младинскиот културен центар (МКЦ) -Битола во рамки на завршниот настан за проектот „Обединети младински работници“ промовира публикација со наслов „Патеки во младинската работа“, чии автори се Драган Атанасов од Сојузот за младинска работа и Ивана Волф од Националната асоцијација на младински работници (НАПОР) од Србија. Од МКЦ-Битола, издавачи на публикацијата, информираат дека публикацијата претставува преглед […]