meteorski dozd

ВИДЕО: „Тајм лапс“ од синоќешниот метеорски дожд

ВИДЕО: „Тајм лапс“ од синоќешниот метеорски дожд

Метеорските дождови се интересна појава, која буди интерес кај сите и претставува вистинска инспирација за уметниците. Тоа е случајот и со овој „тајм лапс“ снимен од синоќешниот метеорски дожд на кој што може да се види ноќното небо преплавено од „паѓачки ѕвезди“.