android

Нов проект на основачот на „Андроид“

Нов проект на основачот на „Андроид“

Кон крајот на 2003 година, Енди Рубин бил дел од тимот кој го препозна големиот потенцијал на паметните мобилни уреди. Иако овој тим прво имал намера да развие оперативен систем за дигитални фотоапарати, брзо се префрлил на мобилните уреди и почнал да развиваат мобилни оперативни системи создавајќи ја компанијата „Андроид“ Оваа компанија ја купи „Гугл“ […]

ВИДЕО: Маска која ви го носи најдоброто од двата света: iOS и Андроид во еден производ

ВИДЕО: Маска која ви го носи најдоброто од двата света: iOS и Андроид во еден производ

Компанијата ESTI подготвува револуција на пазарот за паметни телефони и маски за истите со нивниот последен изум, со кој што добивате многу повеќе од само заштита и батерија. Eye претставува заштитна маска за Ајфон 7 плус, меѓутоа таа има и свој 5 инчен екран, до 256 гигабајти меморија, сим слот, додатна батерија и Андроид оперативен […]