ajfon

Наполнете ја батеријата на својот АјФон побрзо од обично

Наполнете ја батеријата на својот АјФон побрзо од обично

Празна батерија во време кога тоа не е пожелно, или долго полнење на батеријата. Најмалку еднаш корисниците на АјФон доживеале една од наведените две ситуации. Поради тоа се предлага преземање на одредени мерки при полнење на телефонот, со цел тој побрзо да се наполни. Германскиот „Computer Bild“ објави совети како АјФон побрзо да се наполни, […]

ВИДЕО: Маска која ви го носи најдоброто од двата света: iOS и Андроид во еден производ

ВИДЕО: Маска која ви го носи најдоброто од двата света: iOS и Андроид во еден производ

Компанијата ESTI подготвува револуција на пазарот за паметни телефони и маски за истите со нивниот последен изум, со кој што добивате многу повеќе од само заштита и батерија. Eye претставува заштитна маска за Ајфон 7 плус, меѓутоа таа има и свој 5 инчен екран, до 256 гигабајти меморија, сим слот, додатна батерија и Андроид оперативен […]