СпортАна Стојановска најдобра во пионерска конкуренција на Државното првенство

Ана Стојановска најдобра во пионерска конкуренција на Државното првенство

Тринаесетгодишната талентирана пингпонгарка Ана Стојановска, од клубот „Крива Паланка“, денес го освои првото место во пионерска конкуренција, поединечно и во…