СпортАндонова нов играч на Барселона

Андонова нов играч на Барселона

Најдобрата македонска фудбалерка Наташа Андонова која досега настапуваше за ПСЖ, е нов играч на Барселона. Андонова не ја доби очекуваната…

Подготовки за турнирот во мал фудбал „Дарко Брњарчевски“ во Ѓорче Петров

Подготовки за турнирот во мал фудбал „Дарко Брњарчевски“ во Ѓорче Петров

Општина Ѓорче Петров го расчистува теренот околу спортското игралиште „Бранители“ во село Волково по повод меморијалниот фудбалски турнир „Дарко Брњарчевски“,…