КолумниПочеток на падот на режимот

Почеток на падот на режимот

Што се случи на 24 декември? Тоа утро во мојот град по наредба на фирерот се мобилизираше партиската војска и…

Карциномот 49/51

Карциномот 49/51

Во неделата, карциномот на последните скрининзи и биохемиски анализи покажа голема сензитивност на хемотерапијата аплицирана од СДСМ. Станува збор за…

Крик за слободата

Крик за слободата

Другари и другарки мои, борци и соборци, недела е денот за одлука кој ни се ближи. Во недела е денот…