КолумниТорпедо во лајната на Вардар

Торпедо во лајната на Вардар

Во колумнава зборуваме за вкус и невкус. Заборавете на политика. Шетајки така по градот во кој сум роден пред бајаги…

Уффф…ама недела!!!

Уффф…ама недела!!!

НАТО, НАТО мое злато…си потпевнуваа оние кои ни ја водат државата…Се надеваа дека тие таму од злато биле, ама излезе…

Моќта на неопределените

Моќта на неопределените

Претходната недела во Дневник излезе уште една анкета со која се мереше пулсот на народот. Бројките само го потврдија тоа…

Дежа ву!

Дежа ву!

Мора да признаам дека мојот престој во Молдова беше покорисен отколку што се надевав. Искуството од Македонија, за жал, ме…

Уффф…ама недела!!!

Уффф…ама недела!!!

Уффф…ама недела!!! Бисер до бисер, ѕвезда до ѕвезда, е ваква ни беше неделава. Сега во ваква бурна недела нема да…