КолумниДежа ву!

Дежа ву!

Мора да признаам дека мојот престој во Молдова беше покорисен отколку што се надевав. Искуството од Македонија, за жал, ме…

Уффф…ама недела!!!

Уффф…ама недела!!!

Уффф…ама недела!!! Бисер до бисер, ѕвезда до ѕвезда, е ваква ни беше неделава. Сега во ваква бурна недела нема да…

Купи фабрика, врати зона!

Купи фабрика, врати зона!

Тоа што дома се соочуваме со најголемите проблеми досега од владеењето на оваа влада – петкратното убиство, приeмот во НАТО…

Темнина

Темнина

Приказната не води во древната Индија, кога еден алчен водач сакал да стане бог. Дури му заповедал на локалниот свештеник…

Патоказ кон фикцијата

Патоказ кон фикцијата

Дојде Филе и си отиде! Ја пофали Владата… навистина, но истовремено ја затвори вратата за јавноста и ги информира нашите…