КолумниКрајот на играта

Крајот на играта

Може ли, смее ли да се молчи во вакви моменти кога градскиот ,,татко“ , а без сомнение татко насилник, заедно…

Како Русите нѐ спасија од Груевски?

Како Русите нѐ спасија од Груевски?

Во ситуации кога требаат да ја одбранат лојалноста кон сопственото политичко убедување, има некоја сличност во менталниот склоп помеѓу поразените…