Кучиња од Македонија во Германија биле чувани во ужасни услови, активисти бараат реакција од надлежните - А1он
Почетна Македонија Кучиња од Македонија во Германија биле чувани во ужасни услови, активисти бараат реакција од надлежните
Македонија

Кучиња од Македонија во Германија биле чувани во ужасни услови, активисти бараат реакција од надлежните

14/02/2018 - 20:18 1,115 прегледи
Кучиња од Македонија во Германија биле чувани во ужасни услови, активисти бараат реакција од надлежните