Награда од 4,9 милиони долари за информации за пронаоѓање на исчезнатата аргентинска подморница - А1он
Почетна Свет Награда од 4,9 милиони долари за информации за пронаоѓање на исчезнатата аргентинска подморница
Свет

Награда од 4,9 милиони долари за информации за пронаоѓање на исчезнатата аргентинска подморница

14/02/2018 - 19:01 280 прегледи
Награда од 4,9 милиони долари за информации за пронаоѓање на исчезнатата аргентинска подморница