Скопјанка пренесена во болница откако била удрена од возило на ул „Мајски манифест“ - А1он
Почетна Македонија Скопјанка пренесена во болница откако била удрена од возило на ул „Мајски манифест“
Македонија

Скопјанка пренесена во болница откако била удрена од возило на ул „Мајски манифест“

14/02/2018 - 10:49 280 прегледи
Скопјанка пренесена во болница откако била удрена од возило на ул „Мајски манифест“