Нормализиран сообраќајот на патот Крива Паланка - Куманово - А1он
Почетна Македонија Нормализиран сообраќајот на патот Крива Паланка – Куманово
Македонија

Нормализиран сообраќајот на патот Крива Паланка – Куманово

13/02/2018 - 20:47 617 прегледи
Нормализиран сообраќајот на патот Крива Паланка – Куманово