Почувствуван земјотрес во охридскиот регион - А1он
Почетна Актуелно Почувствуван земјотрес во охридскиот регион
Актуелно

Почувствуван земјотрес во охридскиот регион

21/01/2018 - 15:34 541 прегледи
Почувствуван земјотрес во охридскиот регион