Почетна Актуелно ДОМ предлага зелен катастар и да не се сечат дрвја со стебло над 40 сантимтери
Актуелно

ДОМ предлага зелен катастар и да не се сечат дрвја со стебло над 40 сантимтери

14/01/2018 - 15:06 177 прегледи
ДОМ предлага зелен катастар и да не се сечат дрвја со стебло над 40 сантимтери