Почетна Македонија Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите
Македонија

Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите

14/01/2018 - 13:29 373 прегледи
Експресна железничка линија меѓу Гевгелија и Солун само за викендите