Почетна Актуелно НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка заради заштита на личниот и професорскиот дигнитет
Актуелно

НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка заради заштита на личниот и професорскиот дигнитет

14/01/2018 - 13:22 2,706 прегледи
НДМ: Министерката Треневска да поднесе оставка заради заштита на личниот и професорскиот дигнитет