Почетна СпортКошарка Тепачка на кошаркарски натпревар меѓу „Шкупи“ и „Пелистер“
Кошарка

Тепачка на кошаркарски натпревар меѓу „Шкупи“ и „Пелистер“

14/01/2018 - 12:29 254 прегледи
Тепачка на кошаркарски натпревар меѓу „Шкупи“ и „Пелистер“