Почетна Регион ЕК бара Словенија и Унгарија да не го блокираат приемот на Хрватска во ОЕЦД
Регион

ЕК бара Словенија и Унгарија да не го блокираат приемот на Хрватска во ОЕЦД

14/01/2018 - 11:20 137 прегледи
ЕК бара Словенија и Унгарија да не го блокираат приемот на Хрватска во ОЕЦД