Почетна Актуелно Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ
Актуелно

Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ

14/01/2018 - 10:31 348 прегледи
Бугарскиот амбасадор во Македонија ќе ги претстави приоритетите на претседателството со ЕУ