Почетна Македонија Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево
Македонија

Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево

14/01/2018 - 09:02 389 прегледи
Снег на патиштата кај Крива Паланка, Плетвар и Делчево