Почетна Свет Трамп: Го реков тоа што многумина го мислат, а не смеат да го кажат
Свет

Трамп: Го реков тоа што многумина го мислат, а не смеат да го кажат

13/01/2018 - 19:11 908 прегледи
Трамп: Го реков тоа што многумина го мислат, а не смеат да го кажат