Почетна Регион ВИДЕО: Експлозија во Скадар, мета на нападот бил албански бизнисмен
Регион

ВИДЕО: Експлозија во Скадар, мета на нападот бил албански бизнисмен

13/01/2018 - 15:35 360 прегледи
ВИДЕО: Експлозија во Скадар, мета на нападот бил албански бизнисмен