Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала - А1он
Почетна Актуелно Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала
Актуелно

Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала

13/01/2018 - 13:24 485 прегледи
Кривична пријава против поранешниот градоначалник на Крива Паланка за малверзации при изградба на спортска сала