Почетна МагазинТехнологија „Сан-Диск“ го изработи најмалото УСБ на светот
Технологија

„Сан-Диск“ го изработи најмалото УСБ на светот

13/01/2018 - 12:10 222 прегледи
„Сан-Диск“ го изработи најмалото УСБ на светот