Почетна Актуелно Германците и Данците заработуваат од струја на покривите – Македонија допрва ќе носи закон
Актуелно

Германците и Данците заработуваат од струја на покривите – Македонија допрва ќе носи закон

13/01/2018 - 10:49 2,090 прегледи
Германците и Данците заработуваат од струја на покривите – Македонија допрва ќе носи закон