Почетна Актуелно Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп
Актуелно

Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп

13/01/2018 - 10:11 699 прегледи
Се отстранува камион кај клучката Дебреште, пренасочен сообраќајот на патот Градско-Прилеп