Почетна Македонија Сообраќајот по влажни коловози, слаб снег на Шапка, Маврово и Стража
Македонија

Сообраќајот по влажни коловози, слаб снег на Шапка, Маврово и Стража

13/01/2018 - 08:42 40 прегледи
Сообраќајот по влажни коловози, слаб снег на Шапка, Маврово и Стража